Adverteren op Letsgomobile.org/nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Letsgomobile.org/nl

LetsGoMobile, opgericht in 2006, is een Imaging Network bedrijf, dat vastbesloten is om de meest uitgebreide interactieve mobiele consumentenbron te worden op het Internet. Gericht op de mobiele consument wil LetsGoMobile een gebruiksvriendelijk, gemakkelijk door te bladeren web magazine zijn met ontelbare interactieve mogelijkheden voor de bezoeker om op deze manier wereldwijd ervaringen over consumentenproducten te delen.

De redactie van LetsGoMobile werkt onafgebroken aan het produceren van product testen en is in het bezit van een interne fotostudio voor de beeldfotografie. Verder maakt LetsGoMobile gebruik van internationale persbureaus voor het verzamelen en publiceren van industrieontwikkelingen in de vorm van nieuwsartikelen. Het gehele jaar door verzorgt LetsGoMobile de verslaglegging van verscheidene trade shows en mobiele evenementen wereldwijd; in meerdere talen en live vanaf de showfloor. LetsGoMobile biedt haar lezers: Nieuws artikelen; Product aankondigingen; Mobiele telefoon & Gadget reviews; Telefoon database met meer dan 800 modellen; Telefoon vergelijk sectie en een Mobiele Telefoon Advieswijzer.

doelgroep van Letsgomobile.org/nl

De bezoeker van LetsGoMobile is geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met mobiele telefonie.

Letsgomobile.org/nl richt zich op mensen die interesse hebben in nieuws en media

kosten van adverteren op Letsgomobile.org/nl

Op Letsgomobile.org/nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Letsgomobile.org/nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers