Adverteren op leukerecepten.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op leukerecepten.nl

Leuke Recepten staat boordevol lekkere recepten, leuke blogs, handige keukentips en mooie foto’s. Het is een professionele site met een persoonlijke uitstraling. Wekelijks wordt de site aangevuld met nieuwe smakelijke recepten. Leuke Recepten is een idee van Sandra Koopmans. Zij heeft haar creativiteit en passie voor koken gecombineerd op leukeRecepten.nl. Alle recepten zijn zelfbedacht, gemaakt, en gestyled. De smaakvolle foto’s worden verzorgd door haar partner. Regelmatig lees je er nieuwe blogs over eigen ideeën en ervaringen. De site is toegankelijk voor een breed publiek. Iedereen die op zoek is naar leuke en inspirerende recepten is van harte welkom. Bezoekers vinden voor elke gelegenheid zoals een BBQ, kerstdiner, paasbrunch of een gezellige high tea een ruim aantal recepten. Leuke Recepten smaakt naar meer!

doelgroep van leukerecepten.nl

Leeftijd 20 - 55 jaar.

leukerecepten.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op leukerecepten.nl

Op leukerecepten.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die leukerecepten.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers