Adverteren in lexa.nl (nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 4.736,84

Onze vanaf prijs € 4.500,00

Adverteren in lexa.nl (nieuwsbrief)

Lexa.nl bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Meer dan 2,3 miljoen Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa.nl. Zij zijn op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa.nl biedt haar members een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Op Lexa zijn er uitgebreide targetmogelijkheden. Door het groot aantal opgebouwde profielen kan er ingezet worden op leeftijd, geslacht en interesses. Lexa heeft een naamsbekendheid van 83% onder de Nederlandse bevolking. Een bezoek duurt gemiddeld meer dan één uur!

kosten van adverteren in lexa.nl (nieuwsbrief)

In lexa.nl (nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die lexa.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers