Adverteren op lexa.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op lexa.nl

Lexa.nl bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Meer dan 2,3 miljoen Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa.nl. Zij zijn op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa.nl biedt haar members een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Op Lexa zijn er uitgebreide targetmogelijkheden. Door het groot aantal opgebouwde profielen kan er ingezet worden op leeftijd, geslacht en interesses. Lexa heeft een naamsbekendheid van 83% onder de Nederlandse bevolking. Een bezoek duurt gemiddeld meer dan één uur!

kosten van adverteren op lexa.nl

Op lexa.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die lexa.nl te bieden heeft. Wij hebben 13 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers