Adverteren op libelle.nl

Libelle.nl spreekt aan door het groot aantal artikelen, zowel unieke online artikelen, als artikelen uit het magazine. Dankzij dit brede aanbod aan kwalitatieve content, de crossmediale benadering en actieve aanwezigheid op Twitter en Facebook, weet Libelle.nl veel vrouwen te bereiken en te activeren. Hierdoor zorgt de site voor zowel kwalitatief als kwantitatief bereik in deze belangrijke vrouwendoelgroep. Vanaf 2013 richt Libelle.nl zich meer dan ooit op koken.

doelgroep van libelle.nl

De Libelle.nl bezoeker is je buurvrouw; de gemiddelde Nederlandse vrouw. Ze staat actief in het leven en doet graag dingen samen. Ze is sociaal, werkt part-time en vindt haar gezin belangrijk. Ze houdt van winkelen, heeft veel belangstelling voor uiterlijke verzorging, mode, koken, reizen en wonen. Koken doet ze - dagelijks - met plezier. Ze laat zich graag inspireren en staat open voor tips en ideeën.

libelle.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg, mode en lifestyle, reizen en eten en drinken

kosten van adverteren op libelle.nl

Op libelle.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die libelle.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers