Adverteren op liefdevoorlekkers.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op liefdevoorlekkers.nl

Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je vingers bij af te likken’ opent zich. Vanuit haar keuken bedenkt ze de recepten die kleurrijk, met een leuke twist, vaak niet te moeilijk en natuurlijk met veel liefde gemaakt zijn. Daardoor spreekt ze een grote doelgroep lekkerbekken aan, meestal vrouwen. Aan de fotografie besteedt ze veel zorg. Zoals ze zelf zegt: ‘Liever kwaliteit dan kwantiteit’. En dat zie je want de verrukkelijke beelden laten je watertanden. Naast een wekelijkse dosis eetinspiratie geeft Philippine kooktips en doet ze verslag van haar culinaire belevenissen. Al haar blogs zijn voorzien van een smakelijk en persoonlijk verhaal die vaak je mondhoeken omhoog laat krullen.

doelgroep van liefdevoorlekkers.nl

Liefhebbers voor lekkers

kosten van adverteren op liefdevoorlekkers.nl

Op liefdevoorlekkers.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die liefdevoorlekkers.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers