Adverteren op limburgonderneemt.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op limburgonderneemt.nl

Op deze site vindt u Limburg Onderneemt in digitale vorm met tal van interessante rubrieken zoals de bedrijfsactiviteitenkalender en Limburg in bedrijf. Hier kunt u - gratis - nieuws van uw onderneming plaatsen. Verder is er een uitgebreid archief om terug te kunnen kijken wat er in het verleden is gepubliceerd. Ook zijn er diverse commerciële posities. Deze vindt u in onderstaande tabel.

kosten van adverteren op limburgonderneemt.nl

Op limburgonderneemt.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die limburgonderneemt.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers