Adverteren in LINDA.?

Standaard vanaf 13.741,80

Onze vanaf prijs 12.024,08

LINDA.

productomschrijving

LINDA. biedt vrouwen met Lindanieuws.nl, LINDA Facebook, LINDA. twitter en de LINDA. iPhone app. interactieve platforms waar de krachtige en altijd herkenbare merk waarden van LINDA. dagelijks verwerkt worden in actuele en onderscheidende content met een knipoog. De merkwaarden van LINDA. zijn: beauty & brains, slim & sexy, open & optimistisch, lef & liefde en direct & gedurfd.

doelgroep van LINDA.

Vrouwen van 20-49 jaar die geinteresseerd zijn in mode, cosmetica, gadgets, televisie, koken, boeken,winkelen, wooninspiratie, uitgaan en muziek.

Vakformaten

kosten van adverteren in LINDA.

In LINDA. kun je al adverteren vanaf € 12.024,08 (1/1 pagina). Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die LINDA. te bieden heeft. Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

bereik van LINDA.

Met LINDA. ben je verzekerd van een gemiddeld bereik van 1.087.000. Wil je jouw advertentie bij een groot publiek gericht onder de aandacht brengen, dan is LINDA. zeker een goede keus.

NOM onderzoeksdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.