Adverteren op lindanieuws.nl (app)

In deze app krijg je naast het videocompliment dagelijks het beste van LINDA.magazine (leukste webshops, producten, acties en veel meer), volg je gemakkelijk het nieuws en de funfacts van LINDA., kun je door de laatste LINDA. bladeren, alle LINDA. backstagevideo’s bekijken en aan LINDA. acties meedoen.

doelgroep van lindanieuws.nl (app)

Vrouwen van 20-49 jaar die geinteresseerd zijn in mode, cosmetica, gadgets, televisie, koken, boeken,winkelen, wooninspiratie, uitgaan en muziek.

lindanieuws.nl (app) richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, mode en lifestyle, maatschappij, nieuws en media, eten en drinken en entertainment en reality

kosten van adverteren op lindanieuws.nl (app)

Op lindanieuws.nl (app) kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die lindanieuws.nl (app) te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

IOS en Android

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers