Adverteren op LINDA.TV app

Vanaf oktober 2015 is er een videoplatform van LINDA.TV voor vrouwen van Nederland, die niets willen missen. Een gratis app waarin iedere dag de mooiste, grappigste en onmisbare tv-fragmenten, actuele video's en unieke eigen LINDA formats te zien zijn. LINDA.tv is innovatief en een plek om branding, engagement en bereik onder de LINDA consument te creëren door middel van verschillende advertentiemogelijkheden.

doelgroep van LINDA.TV app

Vrouwen

kosten van adverteren op LINDA.TV app

Op LINDA.TV app kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die LINDA.TV app te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers