Adverteren op lions.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op lions.nl

Lions zijn leden van de serviceorganisatie Lions International, een wereldwijde associatie van Lionsclubs waarin mensen vanuit kameraadschap, zonder politieke of godsdienstige binding, bij elkaar komen. De Lions in Nederland zijn verenigd in circa 400 Lionsclubs, verspreid over heel Nederland. De leden zijn werkzaam in de hogere echelons van het bedrijfsleven en in vrije beroepen. Door hun maatschappelijke positie zijn zij in staat op vrijwillige basis verschillende initiatieven te nemen voor een betere samenleving.

doelgroep van lions.nl

Leden van de serviceorganisatie Lions International. De leden zijn werkzaam in de hogere echelons van het bedrijfsleven en in vrije beroepen. Door hun maatschappelijke positie zijn zij in staat op vrijwillige basis verschillende initiatieven te nemen voor een betere samenleving.

lions.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en maatschappij

kosten van adverteren op lions.nl

Op lions.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die lions.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers