Adverteren op Logistiek.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Logistiek.nl

Logistiek is het multimediale platform voor Logistiek Professionals op beslissingsniveau, die
verantwoordelijkheid dragen voor het logistieke proces. Logistiek richt zich hierbinnen op Warehousing, Logistieke Dienstverlening, Supply Chain Management, Vastgoed, Mobiel Intern Transport, Logistieke ICT en Distributie. De focus ligt daarbij op het bieden van ondersteuning bij het nemen van investeringsbeslissingen en het kostenefficiënt bedrijven van logistiek.

doelgroep van Logistiek.nl

Logistiek.nl is de portal met nieuws, achtergrondinformatie en vacatures voor de logistieke professional. Logistiek.nl is de grootste logistieke website van Nederland. Logistiek.nl is zowel het communityplatform voor logistieke professionals als informatieportal voor functionarissen die incidenteel een logistieke beslissing moeten nemen.

Logistiek.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer

kosten van adverteren op Logistiek.nl

Op Logistiek.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Logistiek.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers