Adverteren op Loonwijzer.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Loonwijzer.nl

Loonwijzer.nl is een begrip in Nederland. Werknemers die een nieuwe baan zoeken gaan eerst op Loonwijzer kijken wat hun salaris moet worden in hun nieuwe functie. Werknemers die een functioneringsgesprek hebben, zoeken op Loonwijzer.nl uit wat hun loon zou moeten zijn. Ouders zoeken op Loonwijzer.nl wat hun kinderen moet verdienen in hun eerste baantje. Echtparen die overwegen wat meer of minder uren te gaan werken kijken op Loonwijzer.nl wat het netto oplevert als ze iets meer, of minder gaan werken

Kortom: Loonwijzer is voor alle werknemers in het land. Hoog en laag opgeleid, jong en oud, man of vrouw. De vraagbaak voor iedereen die een kleine move op de arbeidsmarkt overweegt. Denk aan: de eerste baan. een nieuwe baan. een betere baan in het zelfde bedrijf
- een kleine of een grotere baan en wat levert het netto op Loonwijzer.nl kan alleen maar die betrouwbare vraagbaak zijn omdat ze non-profit is. Ze wordt gesteund door de Universiteit van Amsterdam. Op internationaal niveau steunt de ILO – International Labour Organisation; de organisatie voor arbeid van de Verenigde Naties. Loonwijzer.nl is een Hollands product, maar inmiddels wel uitgerold in 46 landen, wereldwijd. Bezoekers aantallen: 500.000 visits per maand. Pagina die voor adverteerders verkocht kunnen worden: 200.000 waarvan gemiddelde bezoek 3 pagina’s per bezoeker is.

doelgroep van Loonwijzer.nl

Werknemers in alle gelagen van de bevolking; zowel mannen; vrouwen; jongeren; 40+ en vertegenwoordigd in alle branches van Nederland.

Loonwijzer.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en financiering

kosten van adverteren op Loonwijzer.nl

Op Loonwijzer.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Loonwijzer.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers