Adverteren op L.O.V.E. TV?

prijs op aanvraag

Adverteren op L.O.V.E. TV

LOVE Televisie zendt regelmatig spraakmakende programma’s en reportages uit in de gemeente Edam-Volendam. Naast de eigen programma’s geeft de LOVE externe organisaties de gelegenheid om tv-programma’s aan te bieden. Worden er door LOVE TV geen programma’s uitgezonden en maakt men bij LOVE Radio een live uitzending dan hebben de presentatoren van LOVE Radio de mogelijkheid om in de studio’s van LOVE Radio de camera’s te activeren waardoor u de mogelijkheid heeft live mee te kijken – Radio kijken – naar de productie van deze programma’s.

doelgroep van L.O.V.E. TV

De inwoners van Edam en Volendam.

kosten van adverteren op L.O.V.E. TV

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de beste plek voor jouw televisiecommercial. Als ondernemer regel je dat namelijk het liefste zelf!

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die L.O.V.E. TV te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld.

verspreidingsgebied van L.O.V.E. TV

  • Beets (nh)
  • Edam
  • Hobrede
  • Kwadijk
  • Middelie
  • Oosthuizen
  • Purmer
  • Schardam
  • Volendam
  • Warder

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 109 TV zenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 70 landelijke en 38 regionale advertentiemogelijkheden op TV beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

Opmerkingen van de uitgever

Full motion video's worden voor en na de uitzendingen van LOVE TV vertoond. De prijzen zijn gebaseerd op acht eenheden reclametijd per dag, van zondag t/m vrijdag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers