Adverteren via Luchthaven Eindhoven Airport Airportboard

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland en met meer dan 70 bestemmingen, acht luchtvaartmaatschappijen en een mix van chartervluchten en lijndiensten op zowel zomer- als wintersportbestemmingen. Op Eindhoven Airport is een breed palet aan traditionele mediamogelijkheden waaronder Airportboards.

kosten van adverteren via Luchthaven Eindhoven Airport Airportboard

Via Luchthaven Eindhoven Airport Airportboard kun je al adverteren vanaf € 1.750,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

verspreidingsgebied van Luchthaven Eindhoven Airport Airportboard

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Op Eindhoven Airport zijn er in totaal 10 Airportboards beschikbaar met een formaat van 118,5 x 175 cm (bxh) en zichtmaat 115 x 170cm (bxh)

De bestanden moeten volgens specifieke specificaties worden opgemaakt, zie aanleverspecificaties voor de details.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers