Adverteren in Luchtreclame Aero Eelde?

prijs op aanvraag

Adverteren in Luchtreclame Aero Eelde

Je hebt het vast wel eens gezien: hoog in de lucht, vlak onder de wolken, een vliegtuig die op spectaculaire wijze een reclameboodschap sleept. Meestal boven een evenement waardoor duizenden mensen de tekst kunnen lezen.

Luchtreclame (ook wel banner of reclamesleep genoemd) heeft een sterke attentiewaarde en kan op een strategisch moment worden ingezet. Bijvoorbeeld tijdens een winkelopening of als ondersteuning van een actie. Luchtreclame is uniek, ca. 80 % van de voorbijgangers geeft aan luchtreclame gelezen te hebben.

kosten van adverteren in Luchtreclame Aero Eelde

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind en boek je eenvoudig deze opvallende manier van adverteren.

Je kan kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Luchtreclame Aero Eelde te bieden heeft. Wij hebben vele mogelijkheden om te adverteren voor je verzameld. Die kan je bij ons met korting bestellen.

bereik van Luchtreclame Aero Eelde

Luchtreclame Aero Eelde is interessant voor ondernemers die iets speciaals willen doen om hun bedrijf onder de aandacht te brengen. De Luchtreclame Aero Eelde is landelijk inzetbaar, afgezien van een enkele gebieden in Nederland waar niet gevlogen mag worden. Dit is bijvoorbeeld boven het Koninklijk paleis in Den Haag.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Je kan via MediaBookers ook andere advertentiemedia boeken. In totaal hebben wij wel 4 advertentiemogelijkheden voor luchtreclame beschikbaar. Je kan deze bij MediaBookers niet alleen eenvoudig vinden, maar ook direct boeken.

Opmerkingen van de uitgever

Standaard luchtreclame is beperkt tot 24 letters per sleep. Eventueel kunnen meerdere vliegtuigen ingezet worden om een langere boodschap te brengen.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid een groot doek te slepen wat speciaal voor je in full colour is bedrukt met jouw boodschap of afbeelding.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers