Adverteren in Luchtreclame CNE Air?

prijs op aanvraag

Adverteren in Luchtreclame CNE Air

Met luchtreclame is het mogelijk een grote groep mensen in één keer te bereiken. Met een reclamevliegtuig trek je de aandacht boven heel Nederland en België. Een spandoek of wimpel als sleepreclame achter een vliegtuig zorgt voor promotie van uw bedrijfsnaam, website of slogan.

Luchtreclame is goedkoop als je het vergelijkt met het plaatsen van een advertentie. Jouw bereik is hoger als je de reclameboodschap door middel van sleepreclame te zien is boven een druk bezocht evenement. Een vliegtuig is van zichzelf al een aandachtstrekker. CNE Air heeft een uitgebreide vloot met vliegtuigen die geschikt zijn voor luchtreclame.

Als thuisbasis voor het luchtreclamebedrijf heeft CNE Air de vliegvelden Seppe en Midden Zeeland. Deze fungeren als thuisbasis, maar de vliegtuigen van CNE Air vliegen boven heel Nederland en België

kosten van adverteren in Luchtreclame CNE Air

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind en boek je eenvoudig deze opvallende manier van adverteren.

Je kan kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Luchtreclame CNE Air te bieden heeft. Wij hebben vele mogelijkheden om te adverteren voor je verzameld. Die kan je bij ons met korting bestellen.

bereik van Luchtreclame CNE Air

Luchtreclame CNE Air is interessant voor ondernemers die iets speciaals willen doen om hun bedrijf onder de aandacht te brengen. De Luchtreclame CNE Air is landelijk inzetbaar, afgezien van een enkele gebieden in Nederland waar niet gevlogen mag worden. Dit is bijvoorbeeld boven het Koninklijk paleis in Den Haag.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Je kan via MediaBookers ook andere advertentiemedia boeken. In totaal hebben wij wel 4 advertentiemogelijkheden voor luchtreclame beschikbaar. Je kan deze bij MediaBookers niet alleen eenvoudig vinden, maar ook direct boeken.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Mogelijkheden
- Sleeptekst (maximaal 26 letters)
- Speciaal doek (9*27 meter en 10*24 meter) (eventuele attentie via rook mogelijk)

voorwaarden

Tarieven zijn een indicatie, bij afname en hoeveelheid kan gericht een prijs worden opgevraagd doormiddel van een offerte op te vragen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers