Adverteren in Luchtreclame Sand Air?

prijs op aanvraag

Adverteren in Luchtreclame Sand Air

Luchtreclame is een zeer snel in te zetten promotie/advertentiemiddel, het is zelfs mogelijk om binnen 1 uur te vliegen. Luchtreclame is bijvoorbeeld ideaal voor openingen, grote evenementen etc.

kosten van adverteren in Luchtreclame Sand Air

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind en boek je eenvoudig deze opvallende manier van adverteren.

Je kan kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Luchtreclame Sand Air te bieden heeft. Wij hebben vele mogelijkheden om te adverteren voor je verzameld. Die kan je bij ons met korting bestellen.

bereik van Luchtreclame Sand Air

Luchtreclame Sand Air is interessant voor ondernemers die iets speciaals willen doen om hun bedrijf onder de aandacht te brengen. De Luchtreclame Sand Air is landelijk inzetbaar, afgezien van een enkele gebieden in Nederland waar niet gevlogen mag worden. Dit is bijvoorbeeld boven het Koninklijk paleis in Den Haag.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Je kan via MediaBookers ook andere advertentiemedia boeken. In totaal hebben wij wel 4 advertentiemogelijkheden voor luchtreclame beschikbaar. Je kan deze bij MediaBookers niet alleen eenvoudig vinden, maar ook direct boeken.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Er zijn vele mogelijkheden om luchtreclame uit te laten voeren, bijvoorbeeld met een standaard tekst van maximaal 26 tekens of een combinatie van tekst en logo.

Ook is het mogelijk met een "speciaaldoek" te vliegen. Dit speciaaldoek vervaardigen ze digitaal in hun atelier en uiteraard naar eigen wens in te vullen. Maten zijn mogelijk van 25 tot 235 vierkante meter.

De vliegtuigen vliegen altijd van links naar rechts en boven de locatie/doel worden er linkerbochten gedraaid, langs het strand wordt dus van Noord naar Zuid gevlogen. Langs het strand mag ook lager gevlogen worden 500ft in plaats van 1400 ft boven land.

Er kan/mag gevlogen worden vanaf, Rotterdam The Hague Airport – Arnemuiden – Seppe - Budel Airport – Teuge - Hoogveen – Groningen – Texel – Lelystad en Hilversum. Het enige verboden gebied is een gedeelte boven Den Haag.

voorwaarden

Tarieven zijn een indicatie, bij afname en hoeveelheid kan gericht een prijs worden opgevraagd doormiddel van een offerte op te vragen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers