Adverteren in Luchtreclame Sky Service?

prijs op aanvraag

Adverteren in Luchtreclame Sky Service

Sky Service Netherlands is een specialist op het gebied van luchtreclame in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje.

Door hun vele nationale en internationale relaties kunnen zij een eigen vloot vliegtuigen snel uitbreiden naar een door jou gewenst aantal vliegtuigen. Een campagne met een landelijke dekking is voor ons gesneden koek.

kosten van adverteren in Luchtreclame Sky Service

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind en boek je eenvoudig deze opvallende manier van adverteren.

Je kan kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Luchtreclame Sky Service te bieden heeft. Wij hebben vele mogelijkheden om te adverteren voor je verzameld. Die kan je bij ons met korting bestellen.

bereik van Luchtreclame Sky Service

Luchtreclame Sky Service is interessant voor ondernemers die iets speciaals willen doen om hun bedrijf onder de aandacht te brengen. De Luchtreclame Sky Service is landelijk inzetbaar, afgezien van een enkele gebieden in Nederland waar niet gevlogen mag worden. Dit is bijvoorbeeld boven het Koninklijk paleis in Den Haag.

verspreidingsgebied van Luchtreclame Sky Service

  • Budel
  • Den Hoorn Texel
  • Eelde
  • Eindhoven
  • Hilversum
  • Hoogeveen
  • Lelystad
  • Maastricht
  • Rotterdam
  • Teuge

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Je kan via MediaBookers ook andere advertentiemedia boeken. In totaal hebben wij wel 4 advertentiemogelijkheden voor luchtreclame beschikbaar. Je kan deze bij MediaBookers niet alleen eenvoudig vinden, maar ook direct boeken.

Opmerkingen van de uitgever

Bij Sky service kan je gebruik maken van een billboard, combi- banner en of Reclamedropping

Jouw opdracht kan binnen 1 uur airborne zijn na opdrachtverstrekking. In verband met beschikbaarheid is het wenselijk, minimaal 1 dag van tevoren de opdracht te verstrekken.

Er kan worden gevlogen vanaf alle Nederlandse vliegvelden:
West Nederland: Rotterdam, Hilversum, Midden Zeeland en Seppe
Noord Nederland: Eelde, Hoogeveen, Texel en Lelystad
Midden Nederland: Teuge en Eindhoven
Zuid Nederland: Budel en Maastricht

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers