Adverteren op luchtvaartnieuws.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op luchtvaartnieuws.nl

Het blad Luchtvaartnieuws is de papieren uitgaven van de websites Luchtvaartnieuws.nl en Zakenreisnieuws.nl Het blad verschijnt zes keer per jaar, wordt geschreven voor de ervaren reiziger en biedt interviews en achtergrond artikelen over de laatste ontwikkelingen in de luchtvaart en zakenreissector. Zo is er aandacht voor luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, vliegtuigbouwers, zakenreisagenten, frequente reizigers en andere bedrijven die actief zijn op luchtvaart en reisgebied. Het blad verschijnt zowel in een papieroplage alsmede op tablet-formaat.

doelgroep van luchtvaartnieuws.nl

Bezoekers zijn voor een groot deel mensen die actief zin op directe-, staf- en lijnmanagementniveau, aangevuld met mensen die werken op uitvoerend niveau.

luchtvaartnieuws.nl richt zich op mensen die interesse hebben in reizen en auto en vervoer

kosten van adverteren op luchtvaartnieuws.nl

Op luchtvaartnieuws.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die luchtvaartnieuws.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers