Adverteren op LXRY.nl

Dagelijks brengt LXRY.nl het laatste nieuws op het gebied van luxe en lifestyle: van interior & design, jewels & watches, beauty & fashion, food & drinks, cars & yachts tot aan de ‘luxury name dropping’ van bekende luxe kenners. LXRY.nl is de benchmark voor kwalitatieve luxe. De sprankelende site is gezagwekkend, informatief en invloedrijk. Het bepaalt en volgt trends, verhaalt over exclusieve hotspots, uitzonderlijke merken en vooraanstaande designers. LXRY.nl is de gids in de wereld van luxe, een uniek naslagwerk met opvallend fraai beeld en een eigentijdse stijl: new luxury. LXRY.nl wordt gemaakt door professionals met liefde voor het vak, het merk en de techniek. - See more at: http://www.adfactor.nl/websites/detail/lxry.nl/#sthash.5WTDadpR.dpuf

doelgroep van LXRY.nl

de hoge welstandsklasse met een bovengemiddelde interesse in luxe- producten, ervaringen
en reizen.

kosten van adverteren op LXRY.nl

Op LXRY.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die LXRY.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers