Adverteren op maartenonline.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op maartenonline.nl

Is een opinietijdschrift onder hoofdredactie van Maarten van Rossem over actuele kwesties voorzien van historische analyses. Maarten wordt regelmatig bijgestaan door een gasthoofdredacteur.

doelgroep van maartenonline.nl

Voornamelijk mannen in de leeftijd van 45- 65 jaar. Ze zijn hoogopgeleid, welvarend en genieten van het leven. Culinaire intellectuelen en gulle donateurs.

maartenonline.nl richt zich op mensen die interesse hebben in reizen, eten en drinken, wetenschap en geschiedenis en onderwijs

kosten van adverteren op maartenonline.nl

Op maartenonline.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die maartenonline.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Promotion/advertorial: op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers