Adverteren op macfreak.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op macfreak.nl

De MacFreak website dient al meer dan 10 jaar als virtuele dorpspomp voor de Nederlandstalige Apple gebruiker.De website en het forum dienen tevens als bron van informatie over alles dat met iPhone, iPad, iPod en de Mac de maken heeft.MacFreak.nl is een van de grootste, best bezochte, Nederlandstalige Apple nieuwssite en community. De MacFreak bezoekers houden van Apple, innovatie en de laatste technologische ontwikkelingen en dat is zichtbaar in hun hele leven: in hun werk, hoe (en waar) ze wonen, welke kleding ze dragen, welke auto ze rijden, hoe en waar ze hun vrije tijd doorbrengen en natuurlijk met welke technologie zij zich omringen. De MacFreak redactie, die dagelijks het laatste nieuws verzorgt, schrijft niet alleen over Apple maar ook over alle laatste technologische ontwikkelingen, de beste Apps voor iOS, reviews en dit alles soms met een vleugje humor, doch altijd kritisch en op het scherp van de snede.

doelgroep van macfreak.nl

Leeftijd 18 - 40 jaar. Hoog opgeleid.

macfreak.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica

kosten van adverteren op macfreak.nl

Op macfreak.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die macfreak.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers