Adverteren op Madamlotte.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op Madamlotte.nl

Lotte is het meisje achter de site Madam Lotte en blogt nu dagelijks over beauty. Ze schrijft reviews, geeft informatie, laat nieuwe collecties en trends zien en neemt filmpjes op. Af en toe vind je ook een update over fashion of lifestyle. Wat Madam Lotte zo uniek maakt, is de persoonlijkheid die je terug ziet. In elke update zie je Lotte zoals ze is. Ze vind het belangrijk om dicht bij haar bezoekers te staan en bezoekers ook bij haar blog te betrekken. Lotte wil haar ervaringen met beauty producten delen met haar bezoekers.

kosten van adverteren op Madamlotte.nl

Op Madamlotte.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Madamlotte.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers