Adverteren op Madpac.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op Madpac.nl

Wat MADPAC onderscheidt van anderen is dat het een online magazine is met de allure van print. Wat betekent dit? Content die verder gaat dan enkel de dagelijkse nieuwtjes. Bijvoorbeeld eigen interviews, reviews, verhalen en fotoshoots. Vormgegeven in een herkenbare en overzichtelijke magazine-achtige kolomstructuur. De mensen achter MADPAC zijn geen schrijvende webdesigners of webdesignende schrijvers, maar het beste van beide werelden. De inhoud wordt verzorgd door oud-schrijvers en fotografen van lifestyle magazine als JFK, Men's Health, Volkskrant Magazine en Top Gear Magazine.

doelgroep van Madpac.nl

De doelgroep van MADPAC bestaat uit middel- tot hoogopgeleide mannen tussen de 25-45 jaar, geïnteresseerd in alles wat het leven leuk en interessant maakt en met een moderne, intelligente kijk op de wereld. Of het nu gaat om Entertainment, Cultuur, Automotive, Gear, Design of Mode & Verzorging.

Madpac.nl richt zich op mensen die interesse hebben in hobbys en interesses en nieuws en media

kosten van adverteren op Madpac.nl

Op Madpac.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Madpac.nl te bieden heeft. Wij hebben 15 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers