Adverteren op mamaenzo.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op mamaenzo.nl

Bij Mama en Zo lees je alles over zwanger worden, zwanger zijn, je baby, peuter, en alles over jezelf als mama. Maar doe ook zelf mee door een blog te schrijven, testmama te zijn in ons testpanel, advies te vragen aan onze deskundigen en mee te kletsen in ons forum. Laat je inspireren als het gaat om mode, je relatie en gezin, gezondheid, carrière, vruchtbaarheid en verzorging. En vergeet geen kijkje te nemen in onze webshop!

doelgroep van mamaenzo.nl

De vrouw die Mama en Zo bezoekt, staat volop in het leven en geniet ervan!
Het grotendeels van onze bezoeksters (60%) is tussen de 20 en 35 jaar oud en is gemiddeld tot hoog opgeleid, gevolgd door een gemiddeld tot hoog inkomen. 28% van de bezoeksters is in de leeftijdcategorie 35-49 jaar.
Ze is bewust met zichzelf bezig en zoekt balans tussen zelf, zorg en carrière. Supermama wil ze zijn, maar ze gelooft ook dat goed genoeg, goed genoeg is. Haar keuzes zijn weloverwogen.
De kwaliteit van het leven staat bij haar op nummer één en daar is haar gezin onderdeel van, maar ze verliest zichzelf zeker niet uit het oog!

mamaenzo.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle en familie en ouderschap

kosten van adverteren op mamaenzo.nl

Op mamaenzo.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die mamaenzo.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers