Adverteren op managementscope.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op managementscope.nl

Managementscope.nl is een kwalitatieve businesssite met dezelfde doelgroep als het gelijknamige tijdschrift: (top) managers in beursgenoteerde en (middel)grote organisaties.
De site heeft een uniek aanbod van profielen van topbestuurders van Nederland. Managementscope.nl plaatst onderscheidend, eigen actueel managersnieuws samen met eerder geplaatste artikelen (interviews, ronde tafels en analyses) uit het blad.

doelgroep van managementscope.nl

topmanagers en managers die naar de top willen

managementscope.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op managementscope.nl

Op managementscope.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die managementscope.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers