Adverteren in managementscope.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in managementscope.nl (nieuwsbrief)

Managementscope.nl is een kwalitatieve businesssite met dezelfde doelgroep als het gelijknamige tijdschrift: (top) managers in beursgenoteerde en (middel)grote organisaties.
De site heeft een uniek aanbod van profielen van topbestuurders van Nederland. Managementscope.nl plaatst onderscheidend, eigen actueel managersnieuws samen met eerder geplaatste artikelen (interviews, ronde tafels en analyses) uit het blad.

doelgroep van managementscope.nl (nieuwsbrief)

topmanagers en managers die naar de top willen.

managementscope.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren in managementscope.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die managementscope.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in zakelijk te bereiken.

Opmerkingen van de uitgever

verschijnt 1 keer per week op dinsdag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers