Adverteren op managementsupport.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op managementsupport.nl

Management Support vormt al jaren dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief, het Event en héél veel volgers op Social Media.

doelgroep van managementsupport.nl

De lezers van Management Support zijn goed opgeleid: 33% heeft een HBO opleiding of hoger. Maar liefst 65% heeft een specifieke secretaresseopleiding gevolgd. Zij zijn vooral werkzaam in de zakelijke en financiële dienstverlening (24%) en overheidsorganisaties (52%). De gemiddelde leeftijd van de lezers is relatief hoog. 40% is tussen de 40 en 50 jaar, 31% tussen 50 en 60 en 21% tussen de 20 en 30 jaar. Men heeft gemiddeld 24 jaar werkervaring. Er is dus veel kennis en expertise aanwezig in de doelgroep.

managementsupport.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement

kosten van adverteren op managementsupport.nl

Op managementsupport.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die managementsupport.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers