Adverteren op Managersonline.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Managersonline.nl

Managersonline.nl is het grootste internetmagazine voor directeuren en managers van Nederland. Managersonline.nl biedt het laatste vaknieuws, artikelen, tips, tools en trends op het gebied van management. Maandelijks bezoeken meer dan 175.000 unieke hoog opgeleide (eind)beslissers en beïnvloeders uit het bedrijfsleven en non-profit organisaties de site.
Gezamenlijk genereren zij circa 650.000 pageviews per maand. Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verzonden naar 120.000 abonnees. Onze dagelijkse editie bereikt elke werkdag 45.000 abonnees

doelgroep van Managersonline.nl

directeuren en managers van Nederland

Managersonline.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op Managersonline.nl

Op Managersonline.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Managersonline.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers