Adverteren radiopakket Mannen - RadioBookers

Alles-in-1 voor

Mannen pakket 25 spots

Radiopakket Mannen

Het mannenpakket is het ultieme pakket om de mannelijke doelgroep te bereiken via de radio. Het mannenpakket bestaat uit radiozenders die voornamelijk onder de mannelijke doelgroep populair zijn.

De zendtijd van je radiocampagne is verdeeld met een standaardpercentage over de zenders.  Ongeveer 2% van de zendtijd zal worden uitbesteed aan Sublime FM, 10% aan NPO Radio 2, 7,5% aan E-Power, 10% aan Radio 10, 12,5% aan Qmusic, 5% aan SLAM! FM, 25% aan Radio 538, 3% aan BNR Nieuwsradio, 15% aan NPO 3FM en 10% aan Radio Veronica.

Kosten adverteren Mannen pakket

Het Mannen Pakket is verkrijgbaar in drie varianten. 25 spots verdeeld over 500 seconden kost € 9.833,30. Voor 50 spots verdeeld over 1000 seconden betaald u € 16.141,94 en voor het meest gunstigste pakket betaald u voor 75 spots verdeeld over 1500 seconden slechts € 19.796,55. De kosten komen voort uit  het aantal radiospots, het aantal seconden zendtijd (inclusief de productie van een radiocommercial) en het aantal GRP’s.

Wil je de mannelijke doelgroep van Nederland bereiken, inspireren of informeren over jouw merk op de beste manier? Kies dan voor adverteren op de radio met het Mannenpakket van RadioBookers, de beste investering die je je kunt wensen!

Voor advies of vragen zijn wij altijd beschikbaar. Bel ons op 088-2424422 of stuur een mail naar klantenservice@radiobookers.nl .

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers