Adverteren op margriet.nl

Margriet.nl is een crossmediaal platform, voor vrouwen die op zoek zijn naar informatie en vermaak. Actuele content die zowel momenten van ontspanning biedt, als een kortstondige ontspanning uit dagelijkse drukte. Op de site vind je weetjes, een happy&healty; recept van de dag, nieuwtjes en spelletjes voor tussendoor en interactie met andere vrouwen.

doelgroep van margriet.nl

De lezerskring waar Margriet zich op richt, bestaat uit vrouwen in de leeftijd van 30 t/m 55 jaar. De lezeres maakt vaak deel uit van een meerpersoonshuishouden en meer dan 60% van de lezeressen werkt parttime.

kosten van adverteren op margriet.nl

Op margriet.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die margriet.nl te bieden heeft. Wij hebben 18 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers