Adverteren op maritiemnieuws.nl (navingo)?

vanaf € 250,00

Adverteren op maritiemnieuws.nl (navingo)

Maritiemnieuws.nl is een website op gebied van scheepvaart en marine. Met actueel nieuws en informatie over; binnenvaart, cruise, economie, havens, jachtbouw en milieu. Maritiemnieuws is inzetbaar voor het promoten van uw bedrijf, producten en diensten.

doelgroep van maritiemnieuws.nl (navingo)

Van de laatste ontwikkelingen, technologische vooruitgang tot en met exploratie en productie, Maritiemnieuws.nl’s vakkundige en ervaren team van journalisten, columnisten en correspondenten houden je op de hoogte. Of je nou stagiair, manager, directeur, schipper of engineer bent, de laatste ontwikkelingen op je vakgebied vind je op maritiemnieuws.nl

kosten van adverteren op maritiemnieuws.nl (navingo)

Op maritiemnieuws.nl (navingo) kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die maritiemnieuws.nl (navingo) te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers