Adverteren op marketingfacts.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op marketingfacts.nl

Marketingfacts.nl is één van de meest populaire marketing weblogs in Nederland. Feiten en cijfers over interactieve digitale marketing worden afgewisseld met luchtige onderwerpen.

kosten van adverteren op marketingfacts.nl

Op marketingfacts.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die marketingfacts.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

- Om maximale aandacht aan de advertorial te besteden bieden wij de mogelijkheid deze ‘sticky’ te publiceren. Hierdoor wordt de advertorial gedurende 3 of 7 dagen gefixeerd op de homepage van Marketingfacts (als 2de of 4de bericht in het overzicht van artikelen). Daarmee wordt voorkomen dat een advertorial ‘meezakt’ met de gestage stroom van artikelen (5 à 7 per dag).

- Nog diverse mogelijkheden voor bannering beschikbaar (oa. homepage takeover, rectangle, billboard, ad stamp, adfactor angel en halfpage ad), neem hierover contact op met Adfactor.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers