Adverteren op marktplaats.nl (mobiel)

Het mobiele gebruik groeit exponentieel. Momenteel komt 32% van onze traffic via smartphone en 15% vanaf tablets. Echter zijn de advertentiebudgetten nog niet evenredig verdeeld. Het aantal bezoeken op desktop blijft stabiel en met de toevoeging van mobiel kunt u als merk heel relevant extra herhaalcontacten genereren binnen een koopgerichte omgeving.

doelgroep van marktplaats.nl (mobiel)

Marktplaats een goede afspiegeling van de Nederlandse samenleving. Van jong tot oud, man of vrouw, van gezin tot (startende) ondernemer: iedereen bezoekt Marktplaats.

marktplaats.nl (mobiel) richt zich op mensen die interesse hebben in overheid en rechten

kosten van adverteren op marktplaats.nl (mobiel)

Op marktplaats.nl (mobiel) kun je al adverteren vanaf € 2.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die marktplaats.nl (mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers