Adverteren op marktplaats.nl

De nummer één-website voor e-commerce. Met ruim tien jaar ervaring in online adverteren kunnen we ons beroepen op gedegen kennis als het gaat om het surf-, orientatie- en koopgedrag van Marktplaats-bezoekers.

doelgroep van marktplaats.nl

Marktplaats een goede afspiegeling van de Nederlandse samenleving. Van jong tot oud, man of vrouw, van gezin tot (startende) ondernemer: iedereen bezoekt Marktplaats. Dus ook úw doelgroep.

marktplaats.nl richt zich op mensen die interesse hebben in overheid en rechten

kosten van adverteren op marktplaats.nl

Op marktplaats.nl kun je al adverteren vanaf € 2.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die marktplaats.nl te bieden heeft. Wij hebben 18 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers