Adverteren op Marokko (mobiele website)?

prijs op aanvraag

Adverteren op Marokko (mobiele website)

Marokko.nl is een site voor zowel autochtoon als allochtoon / Nieuwe Nederlander. Een zeer belangrijk onderdeel is het forum, waarop discussies worden gevoerd over allerlei nieuws & actualiteiten, liefde & relaties en lifestyle. Marokko.nl is een platform voor actieve jongeren. De doelgroep is gemiddeld 13-19 jaar en maakt rijkelijk gebruik van het feit dat zij nu ook mobiel en dus onderweg hun mening kunnen geven. Door de mogelijkheid tot het gebruiken van het social community platform is het op Marokko.nl mogelijk om zeer getarget te adverteren

kosten van adverteren op Marokko (mobiele website)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Marokko (mobiele website) te bieden heeft. Wij hebben 12 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers