Adverteren op Marokko.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op Marokko.nl

Met ruim 100.000 leden staat Marokko.nl in de top vijf van grootste communities in Nederland. Een platform waarop dagelijks gemiddeld 40 duizend unieke bezoekers, zowel allochtoon als autochtoon, elkaar 'ontmoeten' en elke dag gemiddeld 50 duizend berichten sturen. Een belangrijk onderdeel is het forum (het hart van de community), waarop discussies worden gevoerd over onderwerpen als nieuws & actualiteit, liefde & relaties en lifestyle. Daarnaast is de nieuwsarea een veelbezocht onderdeel, waarbij wordt uitgegaan van de eigen kracht van Marokkaans Nederlandse jongeren door hen zowel aan te spreken als nieuwsconsument als ook als nieuwsproducent.

kosten van adverteren op Marokko.nl

Op Marokko.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Marokko.nl te bieden heeft. Wij hebben 15 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers