Adverteren op mediafacts.nl ?

vanaf € 250,00

Adverteren op mediafacts.nl

De website biedt, net als de app, (internationaal) nieuws, functionaliteiten, rapporten en toplijstjes van (internationale) onderzoeken. Ook vindt u de laatste vacatures en een uitgebreide event kalender op de site. De onderdelen van facts & figures en Case Study zijn alleen te downloaden voor abonnees. Wel zijn alle advertentie uitingen zichtbaar voor alle site bezoekers.

doelgroep van mediafacts.nl

Met Mediafacts bereikt u directie, hoog opgeleide managers, ondernemers, uitgevers, bladmanagers, (hoofd)redacteuren, marketing- & salesmanagers en andere professionals binnen de media- en uitgeefbranche in Nederland en Vlaanderen.

kosten van adverteren op mediafacts.nl

Op mediafacts.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die mediafacts.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers