Adverteren op Medischcontact.nl (gesloten deel)?

vanaf € 250,00

Adverteren op Medischcontact.nl (gesloten deel)

Medisch Contact is het officiële vakblad van de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot Bevordering der Geneeskunst, de federatie van huisartsen, medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde, bedrijfs- en verzekeringsartsen, artsen in dienstverband, basisartsen en medisch studenten. De redactie is onafhankelijk en beoogt haar ontvangers op een visueel
aantrekkelijke en prikkelende wijze te informeren, nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen te signaleren, discussies te entameren en aan opinies en commentaren een podium te bieden. Bij Medisch Contact hoort ook www.medischcontact.nl. De website wordt ondersteund
met dagelijkse e-mailnieuwsbrieven.

doelgroep van Medischcontact.nl (gesloten deel)

Op de website MedischContact.nl vindt u nieuws en achtergronden alsmede een uitgebreid online archief, richtlijnen en protocollen.

kosten van adverteren op Medischcontact.nl (gesloten deel)

Op Medischcontact.nl (gesloten deel) kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Medischcontact.nl (gesloten deel) te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers