Adverteren op meetingmagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op meetingmagazine.nl

Boekers van zakelijke bijeenkomsten vinden in Meeting Magazine.nl informatie over en inspiratie voor hun dagelijkse werkzaamheden. Via stedenspecials (in binnen- en buitenland), thema’s en achtergronden wordt de meeting-organisator op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in haar vakgebied. Managers verantwoordelijk voor de zakelijke reizen binnen de onderneming, worden in het katern Abroad geïnformeerd over de ontwikkelingen binnen de reisindustrie. Tevens komen hierin de mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en incentive reizen naar het buitenland aan bod.

doelgroep van meetingmagazine.nl

Boekers van zakelijke bijeenkomsten.

meetingmagazine.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op meetingmagazine.nl

Op meetingmagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die meetingmagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Materiaal moet voor het einde van de maand binnen zijn voor de nieuwsbrief van de daaropvolgende maand.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers