Adverteren op meidenblog.nl ?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op meidenblog.nl

Meidenblog.nl is een online glossy voor jonge vrouwen van Nederland. Op de site kunnen vrouwen terecht voor inspirerende mode, beauty, celebrity nieuws en lifestyle. Dagelijks staat de site vol met nieuwtjes op het gebied van mode, fun, beauty, gossip en uitgaan. Met Meidenblog.nl blijven de bezoeksters op de hoogte van alle ins en outs. De bezoeksters bevinden zich in de leeftijdscategorie 15 tot 25 jaar en zijn in een leeftijdsfase waarbij ze op ontdekking zijn en hun plek in de samenleving aan het zoeken zijn. Meidenblog is onderdeel van het FEM media netwerk dat bestaat uit 4 blogs gericht op de vrouwelijke doelgroep.

doelgroep van meidenblog.nl

Vrouw, leeftijd 15 - 25 jaar, schoolgaand, studerend.

meidenblog.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op meidenblog.nl

Op meidenblog.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die meidenblog.nl te bieden heeft. Wij hebben 15 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers