Adverteren op mestportaal.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op mestportaal.nl

Mestportaal.nl is de onafhankelijke portal met nuttige informatie over mest en mineralen. De site biedt naast o.a. nieuws, wekelijks een actuele mestnotering op basis van marktinformatie. Mestportaal bundelt alle
facetten over mest en mineralen in één overzichtelijk site, verdeeld in onder meer voer, opslag, verwerking en uitrijden. Aan mestportaal is een maandelijkse nieuwsbrief verbonden.

doelgroep van mestportaal.nl

Mestportaal.nl is interessant voor zowel veehouders, akkerbouwers als mesthandelaren

mestportaal.nl richt zich op mensen die interesse hebben in dieren en natuur

kosten van adverteren op mestportaal.nl

Op mestportaal.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die mestportaal.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers