Adverteren op metaalmagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op metaalmagazine.nl

Metaal Magazine is sterk in techniek, want dat zijn haar lezers ook. Zij willen alles weten over de technische ontwikkelingen in hun markt en meteen inzicht krijgen in die nieuwe technieken. Die twee onderdelen zijn dan ook het hart van Metaal Magazine: nieuws én technische verdieping. Metaal Magazine geeft objectieve en betrouwbare informatie over technische producten of diensten die belangrijk zijn voor de metaal bewerking en verwerking.

doelgroep van metaalmagazine.nl

Directies, technisch hoger en middenkader in de hele metalektro-industrie, toeleveringsindustrie, technische diensten van nutsbedrijven, grotere industrieën, ingenieursbureaus.

metaalmagazine.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en technologie en informatica

kosten van adverteren op metaalmagazine.nl

Op metaalmagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die metaalmagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers