Adverteren op metronieuws.nl

Metronieuws.nl geeft toegang tot een breed nieuwsportal met uiteenlopende nieuwsberichten in de categorieën binnen- en buitenland, economie, sport en entertainment. Naast actualiteiten zijn er spraakmakende columns, blogs, reportages en interviews te vinden. Middels de regionale pagina’s biedt Metronieuws.nl een overzicht van de gebeurtenissen in Amsterdam en Rotterdam.

kosten van adverteren op metronieuws.nl

Op metronieuws.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die metronieuws.nl te bieden heeft. Wij hebben 14 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers