Adverteren op Mijnhockeyteam.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op Mijnhockeyteam.nl

Mijnhockeyteam.nl is in Nederland de grootste hockey community site met inmiddels bijna 30.000 leden. Het leuke van deze site is dat je een teampagina kunt aanmaken en daar alles op kunt bijhouden voor je team. Zoals presentielijsten (voor trainingen, wedstrijden en rijbeurten), een foto album, je kan de opstelling van je team hier indelen en natuurlijk mag een gastenboek niet ontbreken. Bovendien geeft mijnhockeyteam een helder overzicht van alle hockeyclubs in Nederland en biedt het bezoekers de mogelijkheid om te zien welke hockeyfeesten & toernooien hier worden georganiseerd.

doelgroep van Mijnhockeyteam.nl

hockeyers.

Mijnhockeyteam.nl richt zich op mensen die interesse hebben in sport en fitness

kosten van adverteren op Mijnhockeyteam.nl

Op Mijnhockeyteam.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Mijnhockeyteam.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

advertorial op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers