Adverteren op Mijnprojectgroep.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Mijnprojectgroep.nl

Mijnprojectgroep.nl is een gratis online projectmanagementtool speciaal ontwikkeld voor studenten. Studenten gebruiken de website om de projecten die zij vanuit school uit moeten voeren, gemakkelijker en beter te organiseren. Mijnprojectgroep.nl is uniek en de gebruikers/bezoekers zijn erg tevreden met de mogelijkheden die Mijnprojectgroep.nl aanbiedt. De afgelopen tijd is Mijnprojectgroep.nl hard gegroeid. Deze groei is hoofdzakelijk gegenereerd door de mond-tot-mond reclame van de bestaande gebruikers. Elke gebruiker spendeert relatief veel tijd op Mijnprojectgroep.nl.

doelgroep van Mijnprojectgroep.nl

Mijnprojectgroep.nl richt zich op alle studenten (MBO, HBO, WO) in Nederland. Binnen de gebruikers van Mijnprojectgroep.nl ligt de nadruk op HBO en WO studenten.

Mijnprojectgroep.nl richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs

kosten van adverteren op Mijnprojectgroep.nl

Op Mijnprojectgroep.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Mijnprojectgroep.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers