Adverteren op mijnreceptenboek.nl (mobiel)?

prijs op aanvraag

Adverteren op mijnreceptenboek.nl (mobiel)

MijnReceptenboek.nl is één van de meest bezochte sites in het channel Eten & Drinken. Maandelijks bezoeken meer dan 1.000.000 mensen de website, in bepaalde maanden zijn dat er zelfs meer dan 1.7 miljoen. Op MijnReceptenboek.nl bewaar je gratis je eigen recepten online en deel je deze met anderen. Ook kan je menu’s samenstellen van jouw recepten en jouw recepten laten controleren door professionals.

doelgroep van mijnreceptenboek.nl (mobiel)

de thuiskok

mijnreceptenboek.nl (mobiel) richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op mijnreceptenboek.nl (mobiel)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die mijnreceptenboek.nl (mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 23 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers