Adverteren in mijnreceptenboek.nl (nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 1.052,63

Onze vanaf prijs € 1.000,00

Adverteren in mijnreceptenboek.nl (nieuwsbrief)

MijnReceptenboek.nl is één van de meest bezochte sites in het channel Eten & Drinken. Maandelijks bezoeken meer dan 1.000.000 mensen de website, in bepaalde maanden zijn dat er zelfs meer dan 1.7 miljoen. Op MijnReceptenboek.nl bewaar je gratis je eigen recepten online en deel je deze met anderen. Ook kan je menu’s samenstellen van jouw recepten en jouw recepten laten controleren door professionals.
Wij bieden verschillende display mogelijkheden op de website, maar voor echte interactie met de doelgroep maken we altijd maatvoorstellen! Neem voor meer informatie contact op met een van onze account managers.

kosten van adverteren in mijnreceptenboek.nl (nieuwsbrief)

In mijnreceptenboek.nl (nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die mijnreceptenboek.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers