Adverteren op mijnreceptenboek.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op mijnreceptenboek.nl

MijnReceptenboek.nl is één van de meest bezochte sites in het channel Eten & Drinken. Maandelijks bezoeken meer dan 1.000.000 mensen de website, in bepaalde maanden zijn dat er zelfs meer dan 1.7 miljoen. Op MijnReceptenboek.nl bewaar je gratis je eigen recepten online en deel je deze met anderen. Ook kan je menu’s samenstellen van jouw recepten en jouw recepten laten controleren door professionals.
Wij bieden verschillende display mogelijkheden op de website, maar voor echte interactie met de doelgroep maken we altijd maatvoorstellen! Neem voor meer informatie contact op met een van onze account managers.

kosten van adverteren op mijnreceptenboek.nl

Op mijnreceptenboek.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die mijnreceptenboek.nl te bieden heeft. Wij hebben 10 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers